Ha jól sikerül büszke vagy, ha elrontod, röhögsz egy jót, mi is így teszünk. Szeretünk enni és inni, de nem ez az életünk, ha kell kompromisszomot kötünk, mert nincs pénzünk a legdrágábbra és nincs időnk a legmacerásabbra.
Ebben a gasztrogarázsban senki nem veszi magát komolyan, szóval nem lesz:
"mángold, aminek harsogó roppanása csodálatosan egybeolvad a krémes őzgerincárnyékkal"
"sültcéklás homár-carpaccio"
"rozmaringpesztós bébijérce-konfit kesernyés spenótpürével, ami tényleg pikk-pakk megvan"
"élénk amber szinű nedű, letisztult gyümölcsös ízvilággal"
"ásványvízből készült fantasztikus alsóerjesztésű ízorgazmus"
"szép testtel, guruló szilvára emlékeztető, kicsit dohányfüstös kortyérzettel, ami rég elfeledett gyermekkori emlékeket juttat eszembe"
"házi biocsokoládés croissant-cronut, mert azt aaannyira szereti az öt gyerkő és a Zuram is:)"
de lesz:
sörfőzés érthetően és praktikusan, hogy kedved legyen kipróbálni
grill és barbecue túlmisztifikálás nélkül
néha más kaják, amiket szeretünk és édesség, mert az jó.