GasztroGarázs

Másik sör... SMaSH

2015. június 16. - GasztroGarázs

Ha ez a másik, akkor melyik az egyik? A kérdés jogos, de ez most megválaszolatlanul marad, mert magam sem tudom. Egy dolog biztos, van egy hely Wekerle szívében, ahol azt is megtalálod amit nem is kerestél, vagy épp a történések találnak meg....ezt még nem tudom pontosan....de talán mindegy is, a lényeg, hogy van valami nagyszerű abban, ha valami egyszerű.

A SMaSH azaz a "Single Malt and Single Hop" pont az egyszerűségével hódít. Egyféle maláta, egyféle komló, egy élesztő, plusz a víz, ennyi kell a boldogsághoz. Van, hogy a dolgok nem akkor vannak kész, ha nem tudunk mit hozzátenni, hanem épp ellenkezőleg, ha már nem tudunk belőle mit elvenni! 

A SMaSH filozófiája pont erről szól, ebből már nehéz lenne mit elvenni, az alapok lefektetve, a maláta és a komló megadja a személyiséget, a karaktert pedig az arányokkal tudjuk kialakítani. Legyen édesebb, vagy komlósabb? Esetleg legyen több a gyümölcsillat? Kóstold meg és döntsd el magad! 

A recept itt elérhető.

img_0449.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrogarazs.blog.hu/api/trackback/id/tr537520956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása