Ha ez a másik, akkor melyik az egyik? A kérdés jogos, de ez most megválaszolatlanul marad, mert magam sem tudom. Egy dolog biztos, van egy hely Wekerle ...
Marhaszegy LIVE....
Elérkezett az idő! Elkészítem a BBQ csimborasszóját az első marhaszegyemet. Hogy izgalmasabb legyen, igyekszem élőben közvetíteni minden eseményt ...
Gombócok
Velős pirítós a hatlépcsősből! Grillen!
A 90-es évek óta esszük a füredi hatlépcsős szenzációs velős pirítósát, és isszuk hozzá a száraz fröccsöt. Mostanra mindkettőből jelentős ...
Itt az eper szezon, tele van a ….
Az eper szezonnal van tele az összes női magazin. Ilyenkor gondolom a gasztro rovatok szerkesztői megnyitják a gépükön az epres mappát, így ...
A legegyszerűbb grill-hal recept, a’la Antony... FRISSÍTVE!
Néhány éve Görögországban nyaraltunk Rhodosz szigetén, ahol megtaláltuk a legnyugisabb partszakaszt. A Posseidon strand egy szikla tövében állt, ...
Csirkés burrito
Nem azért mondom, de nyár van. Egyeseknek annyira nyár van, hogy már nyaralni is elmennek, például van, aki Mexikóba megy. Ez még nem is lenne baj, de ...
Grill és BBQ eszközök
Meggyőződésem, hogy grillezni bármin lehet, csak egy kis faszén parázs kell hozzá.
Egy kis odafigyeléssel pedig a végeredmény is elég jó lehet ...
Szegedi Vörös...
Szegedi vörös…
Mindenki gyűjti valahonnan az inspirációt, nekem mázlim van, mert nem kellett Írországig menni, hogy megalkossam a vörös ...
BeerSmith, sör recept tervezés amerikai módra, MAGYARUL!
A házisörfőzés amerikában már egy ideje dübörög, azt a 20-30 év lemaradásunkat nem lesz könnyű behozni, de hogy sikerüljön, ehhez szükséges ...